Over ons

Wij zijn een bedrijf met een missie. Ons team heeft de afgelopen jaren veel gereisd en het was een mooie ervaring om constant in de natuur te zijn. Het laat je het leven en al zijn soorten nog meer waarderen. Omdat we in deze periode dicht bij de natuur stonden, werden we ons meer bewust en geïnteresseerd in wat we konden doen om een ​​positieve impact te hebben op de toekomst van onze planeet. Een toekomst met een welvarende natuur, een bloeiend zeeleven en niet-giftige oceanen.

Het was voor ons schokkend om erachter te komen hoeveel plastic er in het dagelijks leven wordt gebruikt. En hoeveel van deze informatie onbekend is bij velen van ons. Plastic is overal. Niet alleen in plastic zakken, plastic flessen of plastic bekers, het zit in papieren bekers, autobanden, tandpasta en make-up. Omdat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het gebruik van deze alledaagse producten, zijn we allemaal verantwoordelijk voor het terugdringen van onze plastic consumptie. Want alleen samen kunnen we dit steeds grotere groeiende probleem oplossen.

We willen bijdragen aan het terugdringen van het plasticverbruik in de wereld. Door bewustwording te creëren voor deze situatie en door een oplossing te bieden voor een van de plastic problemen; plastic rietjes. Als oplossing bieden wij duurzame drinkrietjes aan van bamboe, tarwe, rietstro of roestvrijstaal. Dus dit zijn wij, die opkomen voor een betere wereld. Doe je mee met onze missie?

Liefs, Blue Marché